Denizli'de 'Güneş Doğudan Doğar' Kültür Programı

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen 'Güneş Doğudan Doğar' isimli kültür sanat programı büyük beğeni topladı.

Denizli'de 'Güneş Doğudan Doğar' Kültür Programı
  Denizli Polisevi ' nde düzenlenen program çerçevesinde , Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ' nin bir yılda gerçekleştirilen çalışmaları hazırlanan bir sunumla anlatıldı . Ney ve şiir dinletisinin ardından düzenlenen defile büyük beğeni toplarken , geceye Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ' nin eşi Ayşen Zeybekci , Kadın Meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı .
Kadın Meclisi ' nin bir yılda yaptığı çalışmaların anlatıldığı gecede Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Gökşin , kendilerine destek veren herkese teşekkür etti . Birlik beraberlik içinde çalışarak bir yılı geride bıraktıklarını dile getiren Gökşin , " Yapılan hizmetlerin başarıya ulaşmasında yürütme kurulunun , bundan önceki kadın meclisi başkanlarının grup sözcülerinin ve tüm kadın meclisi üyelerinin birlik ve beraberlik içerisinde olmalarının büyük katkısı var " dedi .
Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar ise Kadın Meclisi ' nin yapmış olduğu başarılı çalışmalarından gurur duyduklarını söyledi . Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ' nin eşi Ayşen Zeybekci ise Kadın Meclisi ' nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve üzerine düşen her türlü desteği de vermeye çalıştığını belirti . Sosyal hayat içinde kadınların daha aktif olması gerektiğini dile getiren Ayşen Zeybekci , " Bu oluşun içinde yer alan herkesi kutluyorum . Toplumsal yaşantı içinde bende varım demek isteyen herkesi de kadın Kadın Meclisi ' nin çalışmalarına davet ediyorum " dedi . Konuşmaların ardından ise Kadın Meclisi ' nin çalışmalarına katkı verenlere plaket verilirken , Buldan Ali Tuna Boylu Lisesi ' nin defilesi ise büyük beğeni topladı .