Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

İsrail'in, Gazze'ye yardım götüren konvoyuna saldırı düzenlemesine ilişkin gelişmeler ve porotestolar takip ediliyor.

İskenderun'daki roketli sa

İsrail'in, Gazze'ye yardım götüren konvoyuna saldırı düzenlemesine ilişkin gelişmeler ve porotestolar takip ediliyor.

İskenderun'daki roketli saldırıda şehit olan er Erhan Terletme Üsküdar Selimiye Camii'nde öğlen namazını müteakiben, er Kerem Oğuz Erbay ile er Serhat Aslan'ın cenazeleri de İzmir'de ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazlarından sonra düzenlenecek askeri törenin ardından toprağa verilecek. (13.00 - 17.00)

Güney Amerika ziyaretini yarıda kesen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönecek.

Türkiye'nin Telaviv Büyükelçi'nin İsrail'den yurda dönmesi bekleniyor.

Meclis'de MHP, AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. Toplantılarda liderler İskenderun ve İsrail olaylarını değerlendirecek.

Bu yıl 8.'si düzenlenen Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finali, Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak. (19.00)

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, İhlâs Gazetecilik AŞ'nin halka arzı dolayısıyla basın toplantısı yapacak. (09.00)

İzmir Ticaret Odası, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İzmir Bölge Müdürlüğü, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü işbirliği ile İzmir'deki işgücü piyasasının arz-talep profilinin çıkarılmasına yönelik olarak, "İzmir İli İşgücü Piyasası Araştırması 2010" protokolü imzalanacak. (12.00)

17. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'yle ilgili Seyhan Oteli'nde Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Gülşen basın toplantısı düzenleyecek. (09.00)

Türkiye Olimpizim İçin Koşuyor projesi kapsamında Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenlenecek. (14.00)

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Ufuk söylemez, partisinin Eskişehir il kongresine katılacak. ( 11:00)

ABD'de yaptığı kampı tamamlayan A Milli Futbol Takımı yurda dönecek. (07.00)

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı ismini açıklamadığı bir yabancı oyuncu ile sözleşme imzalayacak. (11.00)