Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu Sergi Açılışına Katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile birlikte Değirmendere köyünde biçki dikiş kursu sertifika töreni ve sergi açılışına katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu Sergi Açılışına Katıldı
  Değirmendere köyünde vatandaşlarla köy kahvesinde bir araya gelen Başkan Toçoğlu , istek ve şikayetleri dinledi . Sıkıntıların farkında olduklarını söyleyen Başkan Toçoğlu , " Değirmendere oldukça güzel bir köyümüz . Seçimler öncesinde sizlerle bir araya gelmiştik . Bugünde hem yapılan hizmetleri yerinde görmek , hem de Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen biçki dikiş kursunun açılışını yapmak için buradayız . Sorunlarınızı ve yaşanan sıkıntıları biliyoruz . Sorunların çözümünde üzerimize düşeni yapacağız . Büyükşehir Belediyesi olarak asfalt sezonunu başlatmış bulunuyoruz . Hizmet sınırlarımız içinde olan tüm yerlerimizin asfalt sorununu çözeceğiz . Değirmendere köyümüzde asfalttan payına düşeni alacak . Amacımız köylerimizle , sokaklarımızla , caddelerimizle , ilçelerimizle daha yaşanabilir bir Sakarya için çalışıyoruz . Şunu gayet iyi biliyoruz , halkımız bizden hizmet bekliyor . Ve öyle sıradan hizmetlerde değil . Çünkü Türkiye artık eski Türkiye değil . Ülkemiz gelişiyor , şehirlerimiz kalkınıyor ve halkımız her geçen gün dünyayı daha yakından izleme fırsatını buluyor . Bunun için bizlerde çok çalışmak , büyük düşünmek , büyük işler yapmak zorunda olduğumuzu iyi biliyoruz . Bunu hiçbir zaman zihnimizden çıkarmıyoruz . İnşallah bu düşüncelerimiz , heyecanımız ve hayallerimiz neticesinde büyük işler yapacağız " dedi .
Yapılan hizmetleri de yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu , incelemelerin ardından Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen biçki , dikiş kursu sertifika töreni ve sergi açılışını yaptı . Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ' nun yanı sıra Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk , Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan , AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira , İl Genel Meclisi Üyeleri Alaeddin Toy , Süleyman Kotan , Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahit Uygar , İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Altın , Değirmendere Muhtarı Mehmet Akgül ve kursiyerler katıldı . Kursun açılış konuşmasını Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahit Uygar yaptı . Kurs hakkında bilgi veren Uygar , ilçede yapılan bilgisayar kursundan bahsetti .
Değirmendere ' nin çok güzel bir köy olduğunu belirterek sözlerine başlayan Zeki Toçoğlu , açılışa katılmaktan memnun olduğunu dile getirdi . Toçoğlu " Kursu başarı ile tamamlayan tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyor , kursta emeği geçen herkesi kutluyorum " dedi . Konuşmaların ardından Başkan Toçoğlu , kursiyerlere sertifikalarını vererek , sergiyi gezdi .