Barça'ya gözdağı - SPOR

Mourinho, Real Madrid’e 4 yıllık imzayı attı; ezeli rakibine yüklendi



Mourinho, Real Madrid’e 4 yıllık imzayı attı; ezeli rakibine yüklendi

Portekizli teknik direktör bir gazetecinin “Barcelona’nın üstünlüğünü bitirecek misiniz?” sorusunu “Rakipten korkmak, benim felsefemde yok” diye yanıtladı. Ünlü hoca yıllık 10 milyon euro alacak

Real Madrid’de Jose Mourinho dönemi hareketli başladı. Kendisini 4 yıllığına Real’li yapan Portekizli hoca, bir gazetecinin “Barca’nın üstünlüğünü bitirecek misiniz?” diye yöneltilen soruya, “Benim sözlüğümde korku kelimesi yok. Real’in başarısı için buraya geldim” yanıtını verdi. Mourinho şöyle devam etti:

BURAYA ŞANSA GELMEDİM

“Real Madrid çok büyük bir kulüp. Eşi benzeri olmayan bu takımda çalışmak benim kariyerim açısından büyük bir adım. Ancak buraya şans eseri gelmedim. Kendimi kanıtlayarak, bu göreve layık görüldüm. Kendime güvenim tam. 4 yıl benim kupaları kazanmam için fazla bir süre.”

60 MİLYON EUROLUK İMZA

Eski yıllarındaki başarıları Real’de de yaşatacağını söyleyen Mourinho, “Güzel, güzel, güzel Real Madrid” diye sözlerini tamamladı. Portekizli çalıştırıcının maliyetinin 4 yıllık alacağı 40 milyon, İnter’e ödenen 16 milyon ve yardımcılarına verilecek ücret ile 60 milyon euroyu bulduğu belirtildi. 

 

Star Gazete