5 Yıllık Resim Sergisi

Milas Merkez İlköğretim Okulu'nda öğrencilerin 5 yıldan bu yana yaptıkları resimler, düzenlenen sergiyle beğeniye sunuldu.

5 Yıllık Resim Sergisi
  Cuma gününe kadar gezilebilecek serginin amacının öğrencilerin ilk günden bugüne resimdeki gelişimlerinin gözlenmesi olduğu belirtildi .
Milas Merkez İlköğretim Okulu , öğrencilerin 5 yıl içindeki resimdeki gelişimlerini ve değişimlerini sergilemek amacıyla öğrencilerin 5 yıl boyunca yaptıkları resimlerden oluşan bir sergi açtı .
5 Yıl 5-C Resim Sergisi adı altında açılan sergi hakkında bilgi veren Sınıf Öğretmeni Gülay Mutlu , " Bu sergi çocukların 5 yıllık değişim ve gelişimlerini gösteriyor . Resimlerde ilk çizgilerinden son çizgilerine kadar olan duygusal ve zihinsel gelişimlerini görüyoruz . Sergimizde 37 öğrencimizin resimleri yer alıyor " dedi .
Öğrencilerin 5 yıllık emeklerinin yer aldığı serginin cuma gününe kadar gezilebileceği belirtildi . Öğrencilere 1 . 2 . 3 . sınıfta Gülay Mutlu , 4 . sınıfta Meltem Öztürk Demir ve 5 . sınıfta Fatma Çakır tarafından eğitim verildiği kaydedildi .