Ug Yapı, Protokolün Katılımı İle Açıldı

UG Yapı Merkez Ofisi, protokol üyelerinin katılımıyla, farklı konsepti ve yenilikçi projeleriyle açıldı.

Sarıgüllük'te eski Kardelen Restoranın yerindeki açılışa Vali Süleyman Kamçı, AK Parti milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Özlem Müftüoğlu, Mehmet Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve seçkin davetli topluluğu ile sektör temsilcileri katıldı. Protokol üyeleri, açılış kurdelesini hep birlikte keserek, ofisi gezdi. Örnek daireleri de gezen protokol üyeleri, evlerin dayalı döşeli halini yakından görme fırsatı buldular.
UG Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Burak Uğur, sektöre yeni bir bakış açısı kazandırmak amacıyla yola çıktıklarını belirterek, açılan ofisin pek çok yeniliği bünyesinde barındırdığını kaydetti. Uğur, ofisin birinci katında bina içerisine inşa edilen örnek daire ile alıcıların evlerin bitmiş halini dayalı-döşeli olarak görebilme olanağı bulacağını ifade ederek, "Gaziantep'in modern projeler hazırlıyoruz. Stüdyo daireler, bağevi ve yazlık kategorisinde 3 ayrı konuda projelerimiz var. Özellikle denizi olmayan Gaziantep'te yazlık evi projemizle büyük havuzlar yapacağız. 400 metrekare planlanan havuz ısıtmalı olacak. Ayrıca, bağevi ve stüdyo daire projelerinde de yenilik yaparak projelere canlılık kazandırarak sosyal alanlar ekledik" dedi.
Uğur, Zirve Üniversitesi yakınlarına yapacakları Hisar Recidense'ın büyük talep gördüğünü dile getirerek, "Yurtdışından bile yoğun talep alıyoruz. Burada 120 ay vadeli uygun ödemeli satışlar yapabiliyoruz. Yatırım amaçlı düşünülebilecek proje kapsamında 306 daire bulunuyor. Ayrıca kiralama ofisimizle de müşterilerimize her türlü yardımda bulunacağız" diye konuştu.