Şehit Annesinden Anneler Günü Mesajı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde şehit annesi Celile Rencüzoğulları, "Çocuklarımızı bu topraklar için feda etmeye hazırız ama bu savaşın sonunun olmadığını biliyoruz

Hatay'ın Samandağ ilçesinde şehit annesi Celile Rencüzoğulları, "Çocuklarımızı bu topraklar için feda etmeye hazırız ama bu savaşın sonunun olmadığını biliyoruz. Bizim canımız yandı, başka anne ve babaların canı yanmasın" dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Metin Canbolat, beraberinde Kadın Kolları Başkanı Selva Gülek, yönetim kurulu üyeleri Necim Yücel ve Özkan Göz, 1996'da Bingöl'de şehit olan Burhan Sezer Rencüzoğulları'nın Deniz Sitesi'ndeki baba ocağına gidip annesi Celile Rencüzoğulları'nın elini öperek Anneler Günü'nü kutladılar.
Demokratik açılıma destek veren Celile Rencüzoğulları, "Şehit anne ve babası olarak çağrımız var. Bizim çocuğumuz şehit düştü, içimiz yandı. Diğer çocuklarımızı da bu topraklar için feda etmeye hazırız. Ama bu savaşın sonunun olmadığını biliyoruz. Bizim canımız yandı başka anne ve babaların canı yanmasın. Hükümetimizin yürüttüğü demokratik açılım sürecini destekliyorum" dedi.