Köylere 100 Adet Çöp Konteynırı Dağıtıldı

Ortaca Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylerdeki çöp sorununun çözülmesi için 100 adet çöp konteynırı dağıtıldı.

100 adet konteynırın dağıtımında Kaymakam Mustafa Gürdal, İl Genel Meclis üyeleri Ali Avcı, Sebahi Yılmaz ve köy muhtarları katıldı.
Köy muhtarlarına teslim edilen çöp konteynırları dağıtımında kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mustafa Gürdal; " İmkanlarımız çerçevesinde geçmiş olduğumuz aylar içerisinde köylerimize 100 konteynır dağıtmıştık. Yapmış olduğumuz incelemeler sonunda, yetersiz olarak görülen köylerimizde bu sayıyı artırmak için ayırmış olduğumuz bütçe ile, 100 adet konteynır daha yaptırdık. Buradaki amacımız, turizm kenti olan bölgemizde kötü görüntüye sebep vermemektir" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 10 adet Karadonlar, 10 adet Yeşilyurt, 10 adet Sarıgerme, 10 adet Fevziye, 5 adet Güzelyurt, 10 adet Mergenli, 3 adet Akıncı, 10 adet Eskiköy, 7 adet Kemaliye, 5 adet Tepearası, 5 Gökbel ve 6 adette Dereköy köyüne olmak üzere toplam 100 adet çöp konteynırının dağıtımı yapıldı.