Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Çorlu'da

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Çorlu'da partisinin düzenlenen "Milli Uyanış" mitingine katıldı.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Kültür Merkezi önünde özel olarak hazırlanan ve ilk kez Çorlu'da kullanılan parti otobüsünden vatandaşlara seslenen Pamukoğlu, ülkeyi yönetenleri ülkeyi soymakla suçladı. Pamukoğlu, "Bunlar kırk haramiden de beter soymuş, eskiler de soymuş. 6 gündür Trakya`dayım burada köylerde dolaşıyorum burada da başka bir parti Edirne`den Kınalı Köprüye kadar soymuş. Tencere dibin kara, senin ki benden kara hepsi aynı bunların" dedi.

"Bizim oralarda bir laf vardır. Eski ve çürük tahtadan oyma sanatı yapılmaz" diyen Pamukoğlu, "Bu ülkenin yurttaşlarına vize vermeyen bu ülkenin topraklarına giremez. İnsanlarımızın ceplerinde para olacak, kendilerini güvende hissedecekler ve huzur içinde yaşayacaklar.
İnsanların da hayvanlarında doğadaki tüm canlılarında bir tek şeye ihtiyacı var huzur, huzur, huzur" diye konuştu.

Parti ambleminde bulunan simgenin şah kartalı olduğunu da söyleyen Pamukoğlu, "Şah kartalı en yükseğe çıkar. Bize sağda mısınız solda mısınız diye soruyorlar biz en yukarıdayız. Trakyalı yurttaşlarımız bu yolun yol olmadığını görmüş, kararını vermiş. Trakyalı kararı vermiş, seçim gününü bekliyor" dedi.

Pamukoğlu iktidarları döneminde herkesin sigortalı olacağını da ifade ederek, "Yaşlılık dönemini huzurlu yaşamaları için garantileri olmaları gerekir onun adı sigortadır. Gelecekten hiçbir insanın kaygısı olmamalı bunu mutlaka ve mutlaka sağlayacağız. Biz ne hukuk devleti olduk, ne sosyal olduk ne de başka bir şey olduk. Hep olmayan bir takım şeylerden müteşekkil yaşadık. Bir ülkenin her şeyinden, kötü giden şeylerinden o ülkede yaşayan kadın ve erkekler bire bir sorumludur. Bundan kendini uzak tutamaz kenardan seyredemez. Bir ülkede kötü giden her şeyin bedelini akıllılarda, akılsızlar da kuvvetliler de zayıflar da öder yalnız önce akılsızlar ve aptallar öder akıllılar ve güçlüler biraz daha geç öder işte demokrasi budur" şeklinde konuştu.