Gediz Çalışanlar Derneği açıldı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde faaliyet gösterecek olan Gediz Çalışanlar Derneği'nin (GEÇAD) Kızılay İş Hanı'ndaki merkezinin açılışı yapıldı.

Açılışta

Kütahya'nın Gediz ilçesinde faaliyet gösterecek olan Gediz Çalışanlar Derneği'nin (GEÇAD) Kızılay İş Hanı'ndaki merkezinin açılışı yapıldı.

Açılışta GEÇAD Başkanı Fuat Erdoğmuş derneğin amacı ve faaliyet alanları ile ilgili bilgi sundu. Erdoğmuş, çalışanların daha iyi hizmet kalitesi sunması, toplum içinde söz sahibi olması, kültürel, sosyal etkinlikler düzenleyerek moral değerlerini yükseltmesi ve haklarını savunması, bunun yanında gençleri ve çocukları zararlı alışkanlıklardan korumak, ekolojik dengeyi korumak istediklerini söyledi. Dernek faaliyetlerini geliştirmek için en yakın zamanda bir kültür merkezi veya okuma salonu açmak istediklerini de belirtti.

Gediz Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali Saraoğlu da derneğin faaliyet göstereceği alanlarda çevre çalışmaları ile ilgili olarak kendisinin de katkıları olabileceğini belirtti.

Saraoğlu ve Erdoğmuş kurdeleyi birlikte keserek derneğin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Salur Mahallesi kültür salonunda Ekoloji dergisi editörlerinden Prof. Dr. Zafer Ayvaz'ın ''Çevrede Sorun Nerede'' konulu seminer izlendi.

Programın sonundan Çavdarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakırdemir Prof. Dr Ayvaz'a programa katılımından dolayı teşekkür ederek, Kütahya'nın sembolü olan çini tabak hediye etti.