Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

- Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Metin Can, Adana'nın Kozan ilçesinde

- Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Metin Can, Adana'nın Kozan ilçesinde öğle namazına müteakip toprağa verilecek.

- Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. (13.00)

- Ankara'da Avrupa Günü etkinlikleri düzenlenecek. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katılımıyla başkentte bisiklete yarışması ile Avrupa Günü resepsiyonu gerçekleşecek.

- İlkbahar dönemi ALES Giriş Sınavı yapılacak.

- Türkiye Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül, Anneler Günü nedeniyle İzmir'de Zübeyde Hanım'ın kabrini ziyaret edecek. (14.00)

- İzmir'de Gaziemir Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin açılışı yapılacak. (14.00)

- İzmir Gülen Goncalar Anaokulu, Anneler Günü'nde şehit ailelerine plaket verecek. (18.00)

- İzmir'de 4. Dana Bayramı Festivali yapılacak.

- Turkcell Süper Lig'de 33. hafta maçlarına Kayserispor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşa - Diyarbakırspor, Eskişehirspor - Sivasspor ve Ankaragücü - Fenerbahçe karşılaşmalarıyla devam edilecek. (16.00 20.00)

- Bank Asya 1. Lig'de 34 ve son hafta maçlarına oynanacak Samsunspor - Orduspor, Giresunspor - Kartalspor, Kocaelispor - Çaykur Rizespor, Hacettepe - Mersin İdman Yurdu ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Dardanelspor karşılaşmalarla devam edilecek. (15.00)

- Beko Basketbol Ligi play-off yarıfinal serisi ilk maçında Efes Pilsen ile Beşiktaş Cola Turka karşı karşıya gelecek. (15.00)