SESOB Başkanı Hasan Alişan güven tazeledi

Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) genel kurulunda seçime tek liste halinde giren Hasan Alişan yeniden başkanlığa seçildi. Özkum Te

Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) genel kurulunda seçime tek liste halinde giren Hasan Alişan yeniden başkanlığa seçildi. Özkum Tesisleri'nde düzenlenen genel kurulda 538 delegenin oyuyla başkanlığa gelen Alişan'ın yönetim kurulu üyeliklerine ise Abdurrahman Caymaz, Muhittin Kılıç, Fazlı Demirci, Süleyman Albayrak, Hikmet Özgür, Ahmet Aktardağan, İsmail Bulur ve Ali Bektaş seçildi.

Alişan, genel kurulda yaptığı konuşmada, iyi hizmet sunmak adına eğitime çok büyük önem vererek, esnaf ve sanatkarı gelişen dünya şartlarına uyum sağlaması konusunda çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Esnaf ve sanatkarımızın geleceğini yakından ilgilendiren 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Kentime Sahip Çıkıyorum' projelerinde esnaf ve sanatkarın yanında yer alarak, onların hak ve menfaatlerini korumaya özen gösterdiklerini ifade eden Alişan,"Kentsel Dönüşüm projesinde esnaf ve sanatkarımızın istemediği hiçbir projeyi desteklemeyiz" diye konuştu. Alişan, hükümetten ve yetkililerden esnafların kendilerini toparlayabilmeleri için çıkarılması gerekli yasalara ağırlık verilmesini istediklerini kaydetti.