Şehidin Facebook'taki son yorumu

Hakkari'de hain saldırı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu'nun , 15 Mart 2010 tarihinde şehit olan arkadaşı Ahmet Özbulut'un fotoğraflarıyla oluşturulan videoya yapmıştı.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ndeki bağlı Dağlıca Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu'nun, 15 Mart 2010 tarihinde aynı bölgede PKK'lı teröristlerin operasyona giden birliği açtığı ateş sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Ahmet Özbulut'un arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Şehit Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, 18 Nisan 2010 tarihinde şehit olan arkadaşı Ahmet Özbulut'un fotoğraflarıyla oluşturulan video yayınladı. Şehit Tanrıkolu'nun sayfasında paylaştığı `Ruhun şad olsun gardaşım' adlı video dosyasında şehit olan Özbulut ile bölgede görev yapan diğer askerlerin birlikte çekilen fotoğrafları yer alıyor. 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu daha önce şehit düşen arkadaşının fotoğrafına ‘İşte bu vatan için bu gardaşlarımın biri şehit, biri gazi. Hepimiz ölmeye hazırız, çünkü şehitler ölmez bu vatan bölünmez. Bu böyle biline, ruhun şad olsun şehidim’ yorumunu yapmış.

Öte yandan, şehit Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, diğer şehitler için hazırlanan klibi arkadaşlarıyla paylaşmış.

Gazetevatan