Okullararası Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 47 kiloda Türkiye şampiyonu İznik'ten

Bursa'nın İznik İlçesi Selçuk İlköğretim Okulu öğrencisi Enes Uslu 47 kiloda Grekoromen Güreş Şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu.

İznik i

Bursa'nın İznik İlçesi Selçuk İlköğretim Okulu öğrencisi Enes Uslu 47 kiloda Grekoromen Güreş Şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu.

İznik ilçesi okullar arası güreş müsabakalarında Türkiye Şampiyonu çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor. Daha önce Bursa ve Osmaniye'de yapılan müsabakalarda başarılı olan İznik Selçuk İlköğretim Okulu öğrencisi Enes Uslu, daha sonra Aydın'da gerçekleştirilen okullar orası Güreş Şampiyonası finallerinde de rakiplerine üstünlük sağlayarak Türkiye şampiyonu oldu.

Aydın'da gerçekleştirilen final müsabakalarında Bursa'yı başarıyla temsil eden Enes Uslu, 47 kiloda Grekoromen Dalda mücadele etti. Daha önce katıldığı müsabakalarda 42 madalya alma başarısı gösteren Uslu'nun Türkiye şampiyonluğu, okulu ve ilçesi İznik'te mutlulukla karşılandı.

İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu'da şampiyon güreşçiyi makamında kabul ederek ödüllendirdi. İznik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necat Gül ve Selçuk İlköğretim Okulu Müdürü İsmet Ertürk'ün de katıldığı ziyarette, şampiyon öğrenci Enes Uslu'nun spor lisesine devam etmesinin uygun olacağı yönünde görüş birliğine varıldı.

Öğrencilerinin Türkiye şampiyonu olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren İlçe Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, şampiyon öğrenci Enes Uslu'yu tebrik ederek Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.