Kaymakam Adayının Staj Programı Başladı

Kaymakam Adayı Hüseyin Atila, 03 Mayıs 2010 tarihi itibariyle Kahta Kaymakamlığı'ndaki staj programına başladı.

Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, Kaymakam adayı Hüseyin Atila'yı makamında kabul ederek, ilçenin yapısı, kurumları, önemli projeleri ve hassasiyetleri hakkında bilgiler verdi. Önemli bir nüfus potansiyeline sahip olan ilçenin buna paralel olarak iş hacminin de yüksek olduğunu belirten Kaymakam Açık, Hüseyin Atila'ya staj çalışmalarında başarılar diledi.
Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, Kaymakam adayı Hüseyin Atila'ya ilçede görevli olacağı sürede yürütmek üzere mevzuatlar doğrultusunda çeşitli yetkiler verildiğini ve bu hususun ilgili birimlere bildirildiğini belirtti.
Hüseyin Atila'nın Kahta gibi büyük bir ilçede görev yapmasının mesleki konularda deneyim edinmesi ve gelişmesi açısından önemli yararlar sağlayacağını kaydeden Kaymakam Açık, staj süresince Kaymakamlık birimleri tarafından yürütülen işlemler, takip edilen projeler ve ihtiyaç duyulan yatırımlar konusunda kendilerine gerekli bilgilendirmelerin yapılacağını söyledi.
Staj Programına başlayan Hüseyin Atila, Kahta ilçesinde çalışmaya başlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine olan yardımları ve desteğinden dolayı Kahta Kaymakamı Coşkun Açık'a teşekkür etti.