Karayolları Ve Trafik Haftası

Karayolları ve Trafik haftası nedeniyle Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Trafik Güvenliği programı gerçekleştirildi.

Toyota, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Trafik Güvenliği faaliyet programı AFA Kültür Merkezi'nde yapıldı. Vali Yardımcıları Hikmet Dinç ve Uğur Aladağ ile Toyota Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Orhan Özer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Emin Başar, Turgut Özbek, Bölge Trafik Şube Müdürü Mustafa Ayancı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Ünal, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, okul müdürleri, öğretmenler ve velilerin katıldığı programı Serdivan Hakkı Demir İlköğretim Okulu hazırladı.
Trafik Güvenliği ile ilgili konuşmaların yapıldığı programda, Hakkı Demir İlköğretim Okulu Tiyatro Kulübü öğrencilerinin hazırladığı oyun büyük beğeni topladı. Okul Korosu, Şiirler ve Halk Oyunları gösterisiyle devam eden programda İlköğretim 1. Sınıflar Arasında düzenlenen "Trafik" konulu resim yarışmasında başarı gösteren ilk 20 öğrenciye ödülleri ve trafik setleri verildi.
Hakkı Demir İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı gösteriler tüm davetliler ve protokol üyeleri tarafından büyük takdir görürken, AFA'daki Trafik Güvenliği etkinliği TOYOTA Türkiye Trafik Gönüllülerinin aktivitelerinin ve resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.
Program sonunda "Trafik" konulu Resim Yarışmasında ödül alan öğrencilere ödülleri verildi.