Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Meclis Genel Kurulu'nda devam eden Anayasa görüşmelerine devam edilecek. (02.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti merkezinde AK Parti Gençlik

Meclis Genel Kurulu'nda devam eden Anayasa görüşmelerine devam edilecek. (02.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti merkezinde AK Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ''2. Gençlik Sempozyumu'nda konuşacak. (11.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da, 'Belediyeler Fuarı Yerel Kalkınma ve Markakentler Konferansı'na katılacak. Bakan Eroğlu, daha sonra 'Afyonkarahisar Belediyeler Fuarı'nın açılışını yapacak. Eroğlu, öğleden sonra esnaf ziyareti gerçekleştirecek. (09.30-12.30-14.30)

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde amirallere suikast iddiasıyla ilgili açılan davanın görülmesine başlanacak. Davada, 9'u tutuklu 19 sanık yargılanıyor. (09.00)

Kayseri İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cemal Temizöz'ün de yargılandığı faili meçhuller davasının 12. duruşması Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılacak. Duruşmada dosyanın kilit tanığı Mehmet Nuri Binzet ifade verecek.

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Gazi Üniversitesi'nde ''Türkiye Ekonomisi ve Para Politikası'' konulu konferans verecek. (14.30)

Dış Ticaret Müsteşarlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Türkiye Ev tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği'nin desteği ve Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği katkılarıyla 19-23 Mayıs 2010 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde yapılacak Evteks fuarı, basın toplantısıyla tanıtılacak. (09.30)

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen proje alanlarında incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a geliyor. (11.00)

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ve beraberindeki heyet, Trabzon Adliyesi ile Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ı ziyaret edecek. (10.30-11.45)

Şafii mezhebinin kurucusu İmam Şafii için Türkiye'de ilk kez sempozyum düzenleniyor. Diyarbakır'daki senpozyuma 9 ülkeden 60 bilim adamı katılacak. (10.00)

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafikte Saygı Yürüyüşü yapılacak. (10.30)

KESK heyeti, Eğitim Sen Batman Şubesi'nde basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda, 26 Mayıs grevi ve sendikal sürecin ayrıntılı ele alınacak. (11.00)

Gençleri ve gençlik alanında çalışan sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmeyi hedefleyen Uluslararası GAPGENÇ Festivali Batman'da başlıyor. Yur içi ve yurt dışından yaklaşık 2 bin gencin katılacağı festivalde paneller, konserler, atölyeler, kültür sanat etkinlikleri, sokak gösterileri ve sergiler düzenlenecek. (10.00)

Greenpeace'in efsane gemisi Rainbow Warrior Antalya'ya demir atıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, gemide basın toplantısı düzenleyecek (10.00)

Anafor davasının 3. duruşmasının son ayağı bugün yapılacak. (10.00)

Vatan İçin Elele Konfederasyonuna bağlı doktorlar tarafından İzmir'de panel düzenlenecek. (15.00)

İngiltere'de Perşembe günü yapılan seçimlerin sonuçları açıklanacak.

Euro bölgesi ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarının Yunanistan'a yapılacak yardım paketini serbest bırakması bekleniyor.

Türk Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray Yönetim Kurulu, TOKİ yetkilileri ve taşıyıcı firma temsilcileri bilgilendirme toplantısı yapacak. (11.00)

Turkcell Süper Lig'in 33. haftası Beşiktaş - Manissapor maçıyla start alacak. (20.00)

Basketbol'da Beko Basketbol Ligi'ne yükselme maçları başlıyor.