Btp'den Kesob Başkan Memiler'e Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar ve yönetim kurulu üyeleri, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığı'na seçilen Şevket Memiler ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar ve yönetim kurulu üyeleri, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığı'na seçilen Şevket Memiler ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
BTP İl Başkanı Alaaddin Özkar, BTP MKYK Üyesi Av. Mehmet Galip Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri, KESOB Başkan Şevket Memiler ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Sevengül, Mustafa Sayaoğlu, Mehmet Aslan ve Mehmet Kepekçi ile bir araya geldi.
Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında, ülke ve Kilis'in sorunları ile ilgili fikir alış-verişinde bulunuldu. Esnafın ciddi ekonomik sorunlar ile boğuştuğuna dikkatleri çeken Memiler, başkan seçilmeleri hususunda "Önemli olan kazanmak değil, sonrasında Kilis için önemli hizmetlerin altına imza atmaktır" şeklinde konuştu.
BTP Kilis İl Başkanı Özkar ise, Başkan Şevket Memiler ve yönetim kurulu üyelerini, BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın katılacağı, yarın Kilis'ten canlı yayınlanacak olan Ekoanaliz programına davet etti. Ülkenin içinde bulunduğu sorunlar hakkında da fikir beyan eden Özkar, Genel Başkanlarına ait olan Milli Ekonomi Modeli'nin birçok ülkede parça parça da olsa uygulandığını, halkın problemlerinin çözümünün BTP Genel Başkanı ve projelerinde olduğunu önemle vurguladı.