Başkan İspirli'den Oda Ziyaretleri

Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, Marmaris Ticaret Odası ve Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım'ı ziyaret etti.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Oda olarak Marmaris için yaptıkları çalışmaları ve özellikle kültürel çalışmalar hakkında bilgi verdi. Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, Marmaris'in herkesin ortak paydası olduğunu belirtti.
Marmaris Ticaret Odası'ndan sonra Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım'ı ziyaret eden Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, "Bizler seçilmişler olarak atanmışlarla beraber Marmaris'in dününden olmasa da bugününden ve belki de yarınından sorumluyuz. Dolayısıyla sorumluluk duygusuyla hareket etmeli ve hepimiz öncelikle "Önce Marmaris" demeliyiz" dedi.
Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, "Hepimiz turizmden geçimimizi sağlıyoruz. Marmaris'in tek ekonomik değeri turizmdir. Turizmin daha iyi olması herkesin olduğu kadar şoför esnafının da faydasınadır. Bu nedenle biz bütün kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler kurmak durumundayız" diye konuştu.