Başkan Ergün, Anneler Gününü Kutladı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, annelerin hayatımızın her alanında büyük bir emeği ve rolü olduğunu, sadece bizleri yetiştirmekle kalmayıp, toplumun gelişmesinde de etkin katılım gösterdiklerini kaydetti

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, annelerin hayatımızın her alanında büyük bir emeği ve rolü olduğunu, sadece bizleri yetiştirmekle kalmayıp, toplumun gelişmesinde de etkin katılım gösterdiklerini kaydetti.
Annelerin, aile ve toplum hayatının temel taşları olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün mesajında, "Annelerimize karşı olan gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü annelerimiz karşısında saygıyla eğiliyorum" dedi.
Annelerin, geleceğin Türkiye'sine, hatta dünyaya yön verecek sağlıklı bireylerin yetişmesinde büyük bir görev üstlendiğini kaydeden Başkan Ergün, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yeryüzünde bir annenin yavrusuna gösterdiği şefkati, karşılıksız sevgiyi ve sınırsız özveriyi başka hiçbir yerde bulamayız. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Bu vesileyle tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla sevgiyle anıyorum" dedi.
Mesajında şehit annelerini de unutmayan Başkan Ergün, onların şehitlerin emaneti olduğunu kaydederek, "Bütün şehit analarının ellerinden öpüyorum. Onlar bizlere emanetler" ifadelerine yer verdi.