Başbakan Erdoğan: Mühür, şimdi asıl sahibi olan halkın elinde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa değişikliği paketinin kabul edilmesinin ardından gruba hitap etti. Erdoğan, "İş, bundan sonra milletin takdirin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa değişikliği paketinin kabul edilmesinin ardından gruba hitap etti. Erdoğan, "İş, bundan sonra milletin takdirinde" dedi.

Oylamanın ardından basına kapalı olarak grubuna hitap eden Başbakan Erdoğan, ortaya koydukları performanstan dolayı milletvekillerine teşekkür etti. Erdoğan, muhalefetin bütün çirkinliklerine rağmen değişikliğin Meclis'ten geçtiğini ifade etti. CHP, MHP ve BDP'nin aynı çizgiye geldiğini kaydeden Erdoğan, "Bu vesile ile halkın onların gerçek yüzünü gösterdiğini" dile getirdi. Başbakan, mührün bundan sonra asıl sahipleri alan halkın eline geçtiğini söyledi.

Başbakan Erdoğan, milletvekillerine, seçim bölgelerine giderek, halka teşekkür etmelerini vurguladı. Erdoğan, milletvekillerinden referandum için hazırlıklara başlamalarını istedi. Yaklaşık bir saatten fazla süreyle tüm milletvekillerinin tek tek elini sıkarak tebrik eden Erdoğan, daha sonra TBMM'den ayrıldı.