Bank Asya 1. Lig

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ünal, Bank Asya 1

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ünal, Bank Asya 1. Ligi'nde 'kümede kalma savaşı' veren Mersin İdmanyurdu için herkesin birbiriyle kenetlenmesi ve zorlu Ankara deplasmanında da gereken tribün desteğinin verilmesini istedi.
Ahmet Ünal, hafta sonu Ankara'da Hacattepe ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanacak olan mücadelenin, her iki takımın da ligdeki kaderini belirleyeceğini ifade ederek, söz konusu karşılaşmadan çıkacak olan sonucun aynı zamanda da Mersin'in sportif geleceğini de yakından ilgilendirdiğini vurguladı. Mersin temsilcisi açısından hayati önem taşıyan maçta alınacak beraberliğin dahi ligde kalmaya yeteceğini hatırlatan Ünal, "Bu bağlamda temsilcimiz adına hayati önem taşıyan zorlu 90 dakikada, Mersin İdmanyurdu'na gönül veren sporseverlerin takımını yalnız bırakmayarak koşulsuz destek vermesi gerektiği kanaatindeyim" dedi.
Aynı zamanda da Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı da olan Ahmet Ünal, Kırmızı-Lacivertli ekibin, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kampta olduğuna dikkat çekerek, açıklamasını da şöyle sürdürdü; "Futbolcularımızın da kentlilik bilinciyle bu maça konsantre olarak, zorlu 90 dakikanın altından kalkabilecek güce sahip olduklarını düşünüyorum. Temsilcimizin ligdeki kaderini belli edecek olan bu karşılaşmadan,12. adamının da desteği doğrultusunda istediği sonucu elde edeceği gerçeğiyle tüm Mersinlileri Ankara'da takımına destek vermeye çağırıyorum."