Ak Parti'den Anneler Günü Etkinliği

AK Parti Kadın Kolları Marmaris İlçe Teşkilatı'nın 'Anneler Günü' dolaysıyla düzenlediği etkinlik, anneleri bir araya getirdi.

Uzun Yalı'da gerçekleşen etkinliği AK Parti İlçe Başkanı Kadem Mete, AK Parti Marmaris Kadın Kolları Başkanı Nilgün Candoğan ve 50'ye yakın kadın katıldı.
Etkinlikte konuşan Candoğan, dünyada her şeyin bedelinin ödenebileceğini, ancak, annelerin hakkının ödenemeyeceğini vurgulayarak, "Anne sözcüğü dünyadaki en kutsal sözcüktür. Anne fedakarlık demek, hoşgörü demek, sabır demek, çocukları için gözünü kırpmadan hayatını feda etmek demektir. Anneliği sözcüklere sığdırmak o kadar zordur ki, çünkü annelik anlatılmaz, yaşanır. İster 7 yaşında, ister 40 yaşında olun, annenizin en değerli hazinesinizdir. Anneler evlatlarına tutkulu bir aşkla bağlıdır. Annelerin aşkı ölene kadar bitmez. Hatta ölmüş olsa bile, onun sizi her zaman koruyup, kolladığını hissedersiniz. Annelerin değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Ben de bir evladım, ben de bir anneyim ve annemi şimdi daha çok anlıyorum. Keşke diyorum, annemin değerini onu kaybetmeden önce bilseydim. Onun endişelerinin yersiz olmadığını anlasaydım ve annemi üzmeseydim. Bu dünyada her şeyin bedelini ödeyebilirsiniz. Ancak, annelerin hakkını hiçbir şeyle ödeyemezsiniz. Tüm annelerin, özellikle şehit annelerinin anneler gününü kutlarım" dedi.