Cihan haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, trenle Eskişehir'e gidecek. (09.15)

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, parti kurultayı öncesinde açıklamalarda bulunacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, trenle Eskişehir'e gidecek. (09.15)

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, parti kurultayı öncesinde açıklamalarda bulunacak. (11.00)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın katılımıyla Polis Akademisi Anıttepe Kampüsü'nde ''Karayolları Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Fuarı'' düzenlenecek. (10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Rusya Başbakan Yardımcısı İgor Seçin, Rixos Otel'de ''Türkiye-Rusya Karma Ekonomik Komisyon'' toplantısına katılacak. (10.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda 4.Robot Yarışması'nı izleyecek. (10.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, makamında Botsvana Uluslar arası İşbirliği Bakanı Skelemani ile görüşecek. Görüşmeden sonra imza töreni gerçekleşecek. (10.30/11.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, TÜİK'de yapılacak 19.İstatistik Araştırma Sempozyumu'na katılacak. (09.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Ukrayna ve Kırım temasları izleniyor.

Halk arasında 'Sulukule' olarak bilinen 'Neslişah ve Hatice Sultan Mahalleleri Yenileme Projesi'nin temeli törenle atılıyor. Temel atma töreni, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. (12.00)

Turkcell yönetimi, basın toplantısıyla 2010 Yılı 1. çeyrek finansal sonuçlarını açıklayacak. (09.30)

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) ve ticaret ile sanayi odalarının tertip edeceği 'Halka Arz Seferberliği Zirvesi' başlıyor. (13.00)

CHP Ankara İl Teşkilatı, Sakarya Caddesi'nde Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anmak için meşaleli yürüyüş yapacak. (19.30)

ODTÜ Kongre Merkezi'nde 4. Uluslar arası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı gerçekleşecek. (09.30)

ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisi'nde dev bir konser gerçekleştiriyor. (19.00)

Son günlerde Samsun'da yaşanan olaylar ve şehit cenazalerinin yükselttiği tansiyonla ilgili başta Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere ilçe belediye başkanları, tepkilerin odağı olan Özdiyarbakır Ocakbaşı Restourantı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (13.30)

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierini, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile makamında bir araya gelecek. Ziyaretin ardından Büyükelçi Pierini, Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenecek toplantıya katılacak. (09.30)

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile görüşecek. (10.30)

TÜBİTAK Ortaöğretim Araştırma Projeleri finalinde Samsun'u temsil eden ve tarih dalında Türkiye 1. olan İbrahim Tanrıverdi Sosayal Bilimler Lisesi öğrencileri, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından ödüllendirilecek. (11.30)