Tiyatroda Ödül Töreni

Tiyatrocular Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Tiyatro Ödülleri töreni Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle Tavşanlı Özel Başarı İlköğretim Okulu Tiyatro salonunda yapıldı

Tiyatroda Ödül Töreni
Tiyatrocular Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Tiyatro Ödülleri töreni Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle Tavşanlı Özel Başarı İlköğretim Okulu Tiyatro salonunda yapıldı. Törene katılan protokol üyeleri ve tiyatro severler önce, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen "Çanakkale' den Sonra" tiyatro oyununu izlediler. Daha sonra "Tiyatro Dostu Okul" Beyaz bayrak ödülleri ile "Tiyatro Onur Plaketleri" sahiplerine verildi.
Törende bir konuşma yapan Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, "Bakanlığımız tarafından desteklenen ve milli manevi duygularımıza tercüman olan Çanakkale' den Sonra Tiyatro oyunumuzu sahneleyen başta Tiyatrocular Derneği Başkanımız İbrahim Vehbi Atabay, olmak üzere tüm ekibi kutluyorum" dedi.
Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Muammer Özer, Tiyatrocular Derneğimizin faaliyetlerinin artarak devam etmesi bizleri memnun etmektedir. Kütahya'mızın isminin ülke genelinde anılmasına vesile olan tiyatrocularımızı kutlayarak başarılarının devam etmesini diliyorum" diye konuştu.
Törene katılarak bir konuşma yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de geçte olsa başarılı çalışmalarından dolayı Tiyatrocular Derneğini kutlamak ve tebrik etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.
Tavşanlı Özel Başarı İlköğretim Okulunun "Tiyatro Dostu Okul" Beyaz Bayrak ödülü ve "Tiyatro Onur Plaketi" ile iki dalda ödül aldığı törende, Milli Egemenlik İlköğretim Okulu ile Kız Meslek Lisesi "Tiyatro Dostu Okul" Beyaz Bayrak ödülü aldılar. Tiyatro Onur Plaketleri, Tiyatro Koordinatörü, Hasibe Avşar, Yönetmen yardımcısı, Şevkiye Akarsu, Müzik Yönetmeni Zafer Aydın, Emekli öğretmenler Şevki Eser, Halide ve Mustafa Özyaşar, Belediye eski başkanı Ali İhsan Çakır ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdür yardımcısı Ömer Bozoğlu'na verildi.