Katı Atıklar Geri Dönüştürülerek Bertaraf Edilecek
Yedigöze Su ve Hizmet Birliği adı altında Kozan, Ceyhan ve İmamoğlu Belediyelerinin iştiraki ile kurulan birlik, Ceyhan'da katı atıkların bertaraf edilmesi ve geri dönüştürülmesi ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi

Ceyhan Belediyesi Encümen Salonu'nda Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarımazı Belediye Başkanı Erol Kahraman, Adana İl Çevre Müdürü Nebi Erol Metin, İmamoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürü İcabı Kırcalı'nın da katılımının yanı sıra Samsung Türkiye Genel Müdürü ve Koreli iş adamları ve mühendislerden oluşan bir heyetin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, birlik ve çevre belediyelerinin katı atıklarının geri dönüşümü ve bertaraf edilmesi konusunda Ceyhan'da tespit edilen bir arazi üzerinde katı atık geri dönüşüm tesisinin kurulması kararlaştırıldı.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın önerisi olan Kozan ve İmamoğlu ilçelerinin arasında bir noktaya da katı atık nakil istasyonunun kurulması konusu toplantıda olumlu bulunarak kabul edildi.
