Bursa'da kros birincileri ödüllendirini aldı

Nilüfer 9. Uluslararası Spor Şenlikleri çerçevesinde düzenlenen kros müsabakalarında dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Nilüfer 9. Uluslara

Nilüfer 9. Uluslararası Spor Şenlikleri çerçevesinde düzenlenen kros müsabakalarında dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Nilüfer 9. Uluslararası Spor Şenliği'nde yarışma heyecanı devam ediyor. Şenlikler çerçevesinde Atatürk Kent Ormanı'nda yapılan kros müsabakalarında 18 okuldan 256 öğrenci dereceye girmek için ter döktü. 6 kategoride bin ile 2 bin metre arasında yapılan yarışlar büyük heyecana sahne oldu. Yarışlar sonunda dereceye giren okulların takımlarına madalya ve kupaları takdim edildi.

Müsabakalarda küçük kızlar kategorisinde ilk sırayı Süleyman Cura İ.Ö.O. alırken, ikinci Zekai Gümüşdiş İ.Ö.O. üçüncü ise Abdurrahman Vardar İ.Ö.O. oldu. Küçük erkekler kategorisinde ise birinci Süleyman Cura İ.Ö.O. olurken, ikinci Abdurrahman Vardar İ.Ö.O, üçüncü ise İbrahim Uyar İ.Ö.O. oldu.

Yıldız kızlar kategorisinde ise ilk sırayı Ahmet Uyar İ.Ö.O. alırken ikinci Abdurrahman Vardar İ.Ö.O. üçüncü sırayı ise Süleyman Cura İ.Ö.O aldı. Yıldız erkekler kategorisinde ise birinci Abdurrahman Vardar İ.Ö.O. ikinci Akçalar İ.Ö.O. üçüncü de Süleyman Cura İ.Ö.O oldu. Genç kızlar kategrosinde ise birinci Feriha Uyar K.M.L. A Takımı, ikinci Feriha Uyar K.M.L. B Takımı üçüncülüğü ise Ali Karasu Lisesi elde etti.

2 bin metrede yarışan genç erkekler kategorisinde ise ilk sırayı İşitme Engelliler Meslek Lisesi, ikinci İslam Uyar Ticaret Meslek Lisesi B takımı, üçüncü Ali Karasu Lisesi aldı.