Başkan, yollarda su birikintisi olursa Fen İşleri Müdürü'nün eline süpürge verecek

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, doğalgaz çalışmaları sırasında tahrip olduğu için yeniden asfaltlanan yollarda su birikintisi olması durumunda,

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, doğalgaz çalışmaları sırasında tahrip olduğu için yeniden asfaltlanan yollarda su birikintisi olması durumunda, Fen İşleri Müdürü'nün eline süpürge vererek temizleteceğini söyledi.

Edirne'de şehir merkezinde doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar, belediye tarafından yeniden asfaltlanıyor.

Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Hamdi Sedefçi, doğalgaz çalışması sonucu bozulan yolları yeniden yapmaya başladıklarını söyledi.

Yollarda açılan çukurları yamalarla kapatmaya çalıştıklarını anlatan Sedefçi, çalışmaların bittiği mahallerde sıcak asfaltın yapıldığını anlattı.

Çalışmaların tamamının Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü belirten Sedefçi, 6 milyon TL'ye mal olması gereken çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanacağını ifade etti.

Başkan Sedefçi, yolların standartlara uygun yapılacağını ve asfaltlama çalışmalarının yapıldığı yollarda herhangi bir su birikintisinin olmayacağını savundu. Sedefçi, su birikintisinin olması durumunda sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü'nün eline süpürge vererek yolları temizleteceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan 2010 yılının sonuna kadar devam edecek çalışmalarda nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu Şükrüpaşa, Kocasinan, 1. Murat ve Fatih mahallelerindeki ana ara yollar tamamen asfaltlanacak.