Sivasspor'da Transfer Çalışmaları

-SİVASSPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI -KIRMIZI-BEYAZLI EKİP, GEÇEN SEZON MANİSASPOR'DA FORMA GİYEN ORTA SAHA OYUNCUSU MEHMET NAS İLE ANLAŞTI -TEKNİK DİRE

 

-SİVASSPOR ' DA TRANSFER ÇALIŞMALARI

-KIRMIZI-BEYAZLI EKİP , GEÇEN SEZON MANİSASPOR ' DA FORMA

GİYEN ORTA SAHA OYUNCUSU MEHMET NAS İLE ANLAŞTI

-TEKNİK DİREKTÖR BAKKAL : ' İYİ FUTBOL OYNAYAN , COŞKULU

BİR SİVASSPOR OLUŞTURMAK İSTİYORUZ '

SİVAS ( A . A ) - 31 . 05 . 2010 - Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor ' un , geçen sezon Manisaspor ' da forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Nas ile anlaştığı bildirildi .

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal , AA muhabirine yaptığı açıklamada , transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti .

Transfer çalışmaları kapsamında , Gençlerbirliği ve Manisaspor ' dan eski öğrencisi Mehmet Nas ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına anlaştıklarını belirten Bakkal , Mehmet Nas ' ın Sivasspor ' a katkı sağlayacağını söyledi .

Mehmet Nas ' ın tam bir takım oyuncusu olduğunu vurgulayan Bakkal , Mehmet ' in her ortamda görev ve sorumluluk alabilen , mücadeleci , disiplinli , teknik bir futbolcu olduğunu belirtti .

Transferde aceleci davranmadıklarını , iç transferde takımın iskeletini oluşturan bazı oyuncularda yeniden anlaştıklarını kaydeden Bakkal , dış transferde de çalışmalarının yoğunlaştığını bildirdi . Bakkal , dış transferde 2-3 oyuncuyla daha anlaşmak üzere olduklarını , bu isimlerin de önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi .

Yeni sezonda futbolseverlere iyi bir Sivasspor izlettirmek istediklerini belirten Bakkal , ' İyi futbol oynayan , coşkulu bir Sivasspor oluşturmak istiyoruz . Bu kapsamda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz ' dedi .

TFF 3 . Lig ' e yükselen Sivas 4 Eylül Belediyespor ' u da kutlayan Bakkal , ' Sivas 4 Eylül Belediyespor ' u gönülden kutluyorum . Bu başarı , hem Sivas , hem de Sivasspor açısından çok önemli ' diye konuştu .

4 Eylül Belediyespor ' un TFF 3 . Lig ' de mücadele etmesinin Sivasspor açısından da önemli olduğunu vurgulayan Bakkal , 4 Eylül Belediyespor ' un profesyonel olarak mücadele etmesinin Sivasspor ' a iyi bir alt yapı oluşturacağını söyledi . Bakkal , başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti .

-İÇ TRANSFERİN ARDINDAN DIŞ TRANSFERE YÖNELDİ-

İç transferde sözleşmesi biten futbolculardan golcü oyuncu Mehmet Yıldız , stoper Murat Sözgelmez , solbek Hayrettin Yerlikaya , sağbek Abdurrahman Dereli ve stoper Sedat Bayrak ile yeniden 2 ' şer yıllık anlaşma sağlayan Sivasspor , iç transferi büyük ölçüde tamamladıktan sonra dış transferde atağa geçti .

Bazı oyuncularla görüşmelerini sürdüren Sivasspor , bu sezonki ilk dış transferini Mehmet Nas ' ı kadrosuna katarak yaptı . Manisaspor ile sözleşmesi bugün itibariyle sona eren tecrübeli oyuncu Mehmet Nas ' ın bonservisinin elinde olduğu ve kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ' ın İstanbul ' daki ofisinde Mehmet Nas ile anlaşma sağlandığı belirtildi .

Başarılı oyuncu Mehmet Nas , daha önce Manisaspor , Gençlerbirliği ve Samsunspor takımlarının formasını giymişti .

Öte yandan , sözleşmesi biten ileriye dönük orta saha oyuncusu Musa Aydın ' ın takımdan ayrılabileceği öğrenildi . Sivasspor yönetimi ile Musa arasında yapılan görüşmelerden bir sonuç alınamadığı , oyuncu ile yolların ayrılabileceği kaydedildi . Sivasspor ' un eski teknik direktörü Bülent Uygun ' un Bucaspor ile anlaşması nedeniyle Musa ' nın adı Bucaspor ile anılıyor .

( AHM-DOĞ-GKH )

31 . 05 . 2010 11 : 23 : 57