Saldırı anına ait sıcak görüntüler

İHH Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, gemide birçok kesimle istişare ettiklerini; kimsenin geri adım atmadığını; kimsenin evine bu işi başarmamış olarak dönmek istemediğini söyledi.

Saldırı anına ait sıcak görüntüler
  Yıldırım , Gazze ' ye 20 saat kadar uzaklıkta olduklarını ve bu akşam hareket etmeyi planladıklarını belirterek , ' ' Gemilerle buluştuktan sonra , stratejimizi dü ; nyaya orada gö ; stereceğiz . ' ' dedi .

Yıldırım , ' Zamanı gelince Gazze ' ye doğru yola ç ; ıkacağız . Uygun zamanı bekliyoruz . Belki bu sü ; re iç ; erisinde İsrail de aklıselim dü ; şü ; nü ; r . ' şeklinde konuştu . Mavi Marmara gemisinde bulunan 578 barış eylemcisi , Gazze ' ye ulaşacakları gü ; nü ; bekliyor . Gemide 9 doktor , 2 hemşire , 2 sağlık memuru hazır bekliyor . Gemide Mescid-i Aksa ' nın muhafızı olarak bilinen Şeyh Raid Salah da bulunuyor .

Ö ; te yandan , geminin en kü ; ç ; ü ; k yolcusu 1 yaşındaki bir ç ; ocuk . Geminin kaptanlarından Ekrem Ç ; etin ' in 1 yaşındaki oğlu Tü ; rker Kaan da , Gazze ' ye yardım gö ; tü ; ren aktivistlerin arasında yer alıyor . Tü ; rker Kaan , gemideki aktivistlerin ilgi odağı oldu .