Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali başladı

Ordu Belediyesi'nin TOBAV işbirliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları ile gerçekleştirdiği Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'nin

Ordu Belediyesi'nin TOBAV işbirliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları ile gerçekleştirdiği Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'nin 6.'sı festival yürüyüşü ile başladı.

Festival korteji, şehir içinde yürüdükten sonra Atatürk Parkı'na geldi. Festival yürüyüşüne Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve TOBAV Başkanı Tamer Levent da katıldı. Daha sonra Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

TOBAV Başkanı Tamer Levent, festival ilk başladığında 12 yaşında olan bir çocuğun bugün 18 yaşında olduğunu belirterek festival sayesinde bir neslin de yetiştiğini söyledi. Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ise böyle bir festivale ev sahipliği yapmaktan dolayı memnun olduklarını belirtti.

Festivale Amerika, İsviçre, Brezilya, Bulgaristan, Polonya, Letonya ve Suriye ile Antalya, Bursa, Ankara, Adana, Diyarbakır ve Mersin'den tiyatro ekipleri olmak üzere toplam 15 ekip gösteri yapacak.