Ödemiş'ten Üniversiteler Geçti

Bu yıl kapsamını ve katılımını genişleterek Ödemiş Eğitim ve Bilim Fuarı adı altında düzenlenerek Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Eğitim, Bilim ve Kültür şenliği sona erdi.

Ödemiş'ten Üniversiteler Geçti
  27 - 28 Mayıs tarihinde Salı Pazarı ' nda gerçekleştirilen etkinliklere Kıbrıs ve ülke genelindeki devlet ve özel üniversitelerin yanı sıra Küçük Menderes Havzası ' ndaki bazı okullar da katıldı .
Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü tarafından yapılan açıklamada " Geniş katılımlı olarak düzenlenen bu yılki fuar ile bölgede bu tür organizasyonlara ihtiyaç duyan ve diğer illerdeki benzer organizasyonlara katılamayan öğrenci kitlesinin eğitim ve bilim ile farklı bir pencerede buluşması amaçlandı " diye konuştu . Özellikle okulların açık olduğu 27 ve 28 Mayıs 2010 Perşembe ve Cuma günlerinin tercih edildiği fakat aniden bastıran sıcaklar yüzünden rehber öğretmenlerin organizasyonuyla öğrencilerin gruplar halinde fuar alanına getirilemediği öğrenildi . Etkinliklere Ege Üniversitesi , Doğu Akdeniz Üniversitesi , Gediz Üniversitesi , İstanbul Aydın Üniversitesi , Lefke Avrupa Üniversitesi , Uluslar Arası Kıbrıs Üniversitesi ve Ödemiş ' teki dershaneler ile Ödemiş , Tire , Kiraz Anadolu Liseleri ve Anadolu Öğretmen Liseleri katıldı .