Krasiç'e yakın takip - SPOR

Sportif Direktör Aykut Kocaman, Sırp futbolcuyu ikna edebilmek için Avusturya’da

 

Sportif Direktör Aykut Kocaman , Sırp futbolcuyu ikna edebilmek için Avusturya’da

Transfere yoğunlaşan Fenerbahçeli teknik adam , Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Sırbistan Milli Takımı’nın yıldız oyuncusuna yoğun baskı kuruyor . Tek sorun CSKA’nın istediği 15 milyon euro . . . Kocaman ayrıca Avusturya’da Janko için Salzburg’la da bir görüşme yapacak

Kadrosunu iyice güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’de Sportif Direktör Aykut Kocaman şu sıralar harıl harıl çalışıyor . Tecrübeli teknik adam , Sarı-Lacivertli kulübün gündeminde olan Krasiç için Avusturya’ya gitti . . . Kocaman burada Sırbistan Milli Takımı ile Dünya Kupası’na hazırlanan yıldız oyuncuyla bir görüşme yaptı .

YOĞURDU ÜFLEYEREK YİYORLAR

Sarı-Lacivertliler’in tek isteği , Dünya Kupası’ndan önce bu transfere nokta koymak . . . Ancak yönetimin belini ağır bonservis bedeli büküyor! . . Güiza’ya verilen 14 milyon euro yüzünden “ağzı yanan” Fenerbahçe , CSKA Moskova’nın Sırp golcü için istediği 15 milyon euroyu düşürmek için yoğun çaba harcıyor .

MARK JANKO = 5 MİLYON EURO!

Fakat Fenerbahçe , her olasılığı da düşünüyor . CSKA Moskova’nın fiyatta indirime gitmemesine karşılık Aykut Kocaman , Avusturya’da Salzburg ile golcü Janko için de görüşecek . Krasiç’in transferinin çıkmaza girmesi durumunda rota 5 milyon euro isteyen Salzburg olacak . Bu rakamda da pazarlığa gidilmesi bekleniyor .

Hiddink’in kararı Kazım’a yaradı

Toulouse’a kiralanan ve Fenerbahçe’ye dönmek isteyen Colin Kazım’ın yardımına A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink koştu! Tecrübeli teknik adam , ABD kampı boyunca Kazım’ı forvet oynattı . Yıldız oyuncu da iyi oynayıp , golcü arayan Fener’e göz kırptı .

Şen& ; Aydınlar ortaklığı kapıda

Fenerbahçe kulislerine müthiş bir iddia düştü . . . Buna göre Ali Şen ve Mehmet Ali Aydınlar ikilisi yeni bir oluşum içine girdi . . . İkilinin yaptığı listede Metin Şen , Şadan Kalkavan , Davut Dişli ve Hakan Bilal Kutlualp gibi , “Aziz Yıldırım karşıtları”nın olduğu iddia edildi . Oluşuma Sadettin Saran’ın da destek verdiği belirtildi . Başkan Yıldırım’ın da bu listeden haberdar olduğu ve Aydınlar ile bu nedenle tartıştığı da ileri sürüldü .



Star Gazete