İzmir'den Erciş'e gönül köprüsü

Kimse Yok Mu Derneği İzmir Şubesi üyeleri, kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla Van'ın Erciş ilçesine geldi.

İzmir'den Kimse Yok Mu De

  Kimse Yok Mu Derneği İzmir Şubesi üyeleri , kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla Van ' ın Erciş ilçesine geldi .

İzmir ' den Kimse Yok Mu Derneği Yönetimi İzmir Şubesi üyesi 35 kişi , Erciş Eğitimciler Derneği ' nin davetlisi olarak ilçeye geldi . Belediye Başkanı Fatih Çiftçi , misafirlere Kardelen Düğün Salonu ' nda kahvaltı verdi . Kahvaltıda konuşan Erciş Eğitimciler Derneği Başkanı Abdüsselam Elçi , ziyaretin Doğu-Batı kaynaşmasına katkı sağladığını söyledi .

Kimse Yok Mu Derneği İzmir Şube Başkanı İbrahim Yeşil ise Erciş ' e ikinci defa geldiğini vurgulayarak , halkın misafirperverliğine ve doğa güzelliğine hayran kaldıklarını ifade etti . Yeşil , kardeşlik duygularını pekiştirmek maksadıyla yeniden Erciş ' e geldiklerini dile getirdi .

Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ise ilçeye batıdan gelen misafirleri ağırlamanın kendileri adına şeref olduğunun altını çizdi .

Kaymakam Ferhat Kurtoğlu da birlikteliğin önemi üzerinde durarak , " Bu girişim Doğu- Batı kaynaşması adına son derece önemlidir . İzmir ' den gelen ve ilçemizde onları misafir eden dernek üyelerine teşekkür ediyorum . " ifadelerini kullandı .

Bu arada misafirler , Balık Bendi ' nde doğa harikası balığın tersine göçünü izledi , Muradiye Şelalesi ve barajı ile merkez okuma salonunu gezdi .