İspanya Saldırıyı Kınadı Madrid

-İSPANYA SALDIRIYI KINADI MADRİD (A.A) - 31.05.2010 - İSPANYOL HÜKÜMETİNİN AB İLE İLİŞKİLERDEN SORUMLU DEVLET SEKTERİ DİEGO LOPEZ GARRİDO, İSRAİL'İN

 

-İSPANYA SALDIRIYI KINADI

MADRİD ( A . A ) - 31 . 05 . 2010 - İspanyol hükümetinin AB ile ilişkilerden sorumlu Devlet Sekteri Diego Lopez Garrido , İsrail ' in Gazze ' ye yardım götüren gemilere saldırısını sert dille kınadı .

Garrido , İspanya ' nın resmi radyosu RNE ' ye yaptığı açıklamada , " Gerek İspanya , gerekse dönem başkanı olarak AB adına bu saldırıyı en sert şekilde kınıyoruz . İspanya Dışişleri Bakanlığı olarak İsrail ' in Madrid büyükelçisini izahat için acil Dışişleri Bakanlığına çağırdık " dedi .

Bu arada , konvoyda bulunan 3 İspanyol vatandaşının durumu hakkında henüz bilgi olmadığı bildirildi .

31 . 05 . 2010 11 : 33 : 49