İnternetin 1.'si Facebook oldu

Sosyal ağların tepesinde yer almak Facebook'a yetmedi! Google'ın yayınladığı sayılar inanılmaz

İnternetin 1.'si Facebook oldu
  Google ' ın AdPlanner istatistiklerine gö ; re Facebook dü ; nyanın en ç ; ok ziyaret edilen internet sitesi olmayı başardı .

Google ' ın kendisini katmadığı bu istatistiklere gö ; re 570 milyar sayfa gö ; sterimi ve 540 milyon kullanıcı ile bü ; tü ; n internet trafiğinin yü ; zde 35 ' i Facebook ü ; zerinde toplanmış durumda .

Google ' ın kendisini ve sahip olduğu YouTube ' u katmadığı istatistikler iç ; erisinde ilginç ; bilgiler var . İlk 10 ' da sadece Wikipedia ve Mozilla . com adresleri reklamsız yayın yapıyor .

İşte internetin diğer devleri!

Yahoo . com , MSN . com ve Live . com da ü ; st sıralarda yer alıyorlar . Facebook dışı sosyal ağlarda Twitter 5 . 4 milyar sayfa gö ; sterimiyle 18 . , Flickr 1 . 8 milyar ile 31 . ve LinkedIn 1 . 7 milyar ile 56 . sırada yer alıyor .

Blog ' a gelince , Blogspot 7 . sırada , Wordpress 12 . ve Blogger 53 . oluyorlar .

Baidu , Sina , 163 . com ve Sohu da ü ; st sıralarda yer alıyor . Amerika ' nın ö ; nemli sistelerinden PayPal 39 . Bank of America 93 . oluyor . Yabancı medyada da 2 . 5 milyar sayfa gö ; sterimi ile BBC 43 . olurken New York Times 600 milyon sayfa gö ; sterimi ile 83 . sıraya oturuyor .

CHIP Online