Gümüşhaneliler Bahar Şenliğinde Buluştu

Bursa Gümüşhaneliler Derneği tarafından düzenlenen 'Geleneksel Bahar Şenlikleri'ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın kültürüne sahip çıkılması çağrısında bulundu.

Mudanya yolundaki Ülküköy'de Gümüşhaneliler Derneği tarafından düzenlenen bahar şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da yaşayan Gümüşhanelilerin kendi kültürlerini burada da yaşattığına işaret ederek, "Bursa yer yüzünün cennet köşesi. Hepimiz buraya farklı coğrafyalardan geldik. Bursa, memleketimiz oldu. Bu mozaiği bir arada tutan böyle güzel bir şehirde kendi kültürlerimizi yaşatırken aynı zamanda Bursa'nın değerlerine de sahip çıkmalıyız. Bu şehrin geleceği bizim geleceğimiz" diye konuştu.
Bursa'nın gelişimi için Gümüşhaneliler'den çok destek gördüklerini belirten Başkan Altepe, hem Büyükşehir Belediyesi hem de Mudanya Belediyesi'nin Gümüşhaneliler'in yoğun olduu bölgeyle ilgilendiğini sözlerine ekledi.
AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocakden, AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar ve Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara'nın da katıldığı programda Başkan Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ile birlikte horon tepti.