Başbakanlık'taki Toplantı

İskenderun'daki askeri birliğe yönelik terör saldırısı ve İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemiye müdahalesinin ardından Başbakanlık Merkez Bina'da sabahın erken saatlerinde başlayan hareketlilik devam ediyor

  İskenderun ' daki askeri birliğe yönelik terör saldırısı ve İsrail ' in Gazze ' ye yardım götüren gemiye müdahalesinin ardından Başbakanlık Merkez Bina ' da sabahın erken saatlerinde başlayan hareketlilik devam ediyor .
Başbakan Vekili Bülent Arınç başkanlığında , sabah erken saatlerde İçişleri Bakanı Beşir Atalay , Adalet Bakanı Sadullah Ergin , Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala , İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Osman Güneş ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Genelkurmay Harekat Başkanı Korgeneral Mehmet Eröz ve Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Nusret Güner ile bir araya geldi . Başbakanlık Merkez Bina ' daki değerlendirme toplantısından ilk olarak Korgeneral Eröz ve Koramiral Güner ayrıldı .
Daha sonra Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül , toplantıya katılmak üzere Başbakanlığa geldi . Saat 11 . 15 ' te de MİT Müsteşarı Hakan Fidan toplantıdan ayrıldı . Fidan ' ın ardından İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Osman Güneş de Başbakanlıktan ayrıldı .