Acılı Eşden İsrail'e Tepki

İsrail'in saldırısına uğrayan Mavi Marmara isimli gemide bulunan Alparslan Arslan'ın eşi Yasemin Arslan, "Bunun intikamı çok feci şekilde alınacak

Acılı Eşden İsrail'e Tepki
  İsrail ' in saldırısına uğrayan Mavi Marmara isimli gemide bulunan Alparslan Arslan ' ın eşi Yasemin Arslan , " Bunun intikamı çok feci şekilde alınacak . Eşimi gönderdim şehit olduysa geriye iki oğlum daha var . Oğullarımı da bu yoldan ayrı koymayacağım " dedi .
Yaşadıklarını gözleri dolarak anlatan Yasemin Arslan , 16 şehit olduğunu duyduklarını belirterek " Ne derece doğru olduğunu bilmiyoruz . Bu bizi çok üzmüyor . Çünkü bunu göze alarak onları gönderdik . Eşim gideken benden izin almadı . Bana bunu söylediğinde Allah ' ın senin üzerindeki hakkı benim senin üzerindeki hakkımdan daha fazladır . Eminim bütün Müslümanların eşi aynı şeyi söylemiştir . 16 kişi rabbine verdiği sözü yerine getirdi . Diğerleri de sırasını bekliyor " dedi .
İsrail ' in yıllardır müslümanların canını aldığını söyleyen Arslan , İsrail ' e şöyle seslendi : " Bizden oluk oluk kan aldın . Biz sana yeni takviye kanlar gönderdik . Bundan asla bıkmayacağız . Şehit kanı bereketlidir . Nereye düşerse oradan bire bin verir . Eşimi gönderdim şehit olduysa geriye iki oğlum var . Oğullarımı da bu yoldan ayrı koymayacağım . "
Arslan , bu yapılan saldırıyı müslümanların İsrail ' in yanına bırakmayacağını belirterek , " İntikam çok feci bir şekilde alınacak . Kat kat fazlasıyla intikam alacağız " diye konuştu .
Eşiyle en son gemiye bindiğinde görüştüğünü söyleyen Arslan , " Eşimi televizyonlardan izledim . Eşim yaşasa bile orada bir çok canımızı feda ettik . Onların hiç birinin kendi yakınımızdan farkı yok . Biz onlarla gurur duyuyoruz " ifadelerini kullandı .
Öte yandan Muratpaşa Camii bahçesine toplanan ellerinde Filistin bayrağı bulunan bir grup tekbir getirip slogan atarak saldırılara tepki gösterdi .
( SE-SK-HO-Y )