Hendek Avrupa Üçüncüsü

Polonya'nın Varşova şehrinde yapılan Avrupa Bölgesi Kulüpler Şampiyonası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı, takım halinde Avrupa 3. oldu.

Hendek Avrupa Üçüncüsü
  Takım bazında yapılan müsabakalara Avrupa ' nın çeşitli şehirlerinden birçok takım katıldı . Hendek Karate Takımı 16 takım ile mücadele ederek zor bir başarıya imza atarak , İlçemizin adını Avrupa ' da duyurmasını bildi .
Turnuvaya katılan ülkeler arasında Polonya-İspanya-Sıırbistan-Litvanya-Rusya-Slovakya-Fransa-Hollanda-Luksemburg-İsviçre-Fİnlandiya-İtalya-Azerbeycan-Hırvatistan-Almanya- Makedonya yer aldı . Hendek takımı sırasıyla ; Polonya ' yı 2-1 , Slovakya ' yı 2-0 , Finlandiya ' yı 2-0 yenerken , Yarı Finalde Sırbistan ' a uzatmalarda yenilerek 3 . oldu .
Antrenör Nurkan Kayacık turnuvanın sporcular açısından güzel geçtiğini , daha çok çalışmalarının gerektiğini ve bu turnuvanın daha büyük turnuvalar için bir basamak olduğunu söyleyerek , " Bizlere destek veren Hendek Belediye Ali İnci , Hendek Kaymakamı ve Hendek halkına teşekkür ediyorum " dedi .