Venedik Kulübü Çalışmalarını Tamamladı

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün ev sahipliğini yaptığı Venedik Kulübü Tematik Toplantısı sona erdi.

Venedik Kulübü Çalışmalarını Tamamladı
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti tarafından desteklenen Venedik Kulübü toplantısına, Avrupa Birliği Ülkelerinin yanı sıra Avrupa Birliği Konseyi ve Avrupa Komisyonu temsilcilerinden toplam 22 kişi katıldı.
AB'ye üye ve aday ülkeler ile Avrupa kurumlarının iletişim ve kamu diplomasisi birimlerinin üst düzey yöneticilerinden oluşan gayri resmi danışma ve istişare platformu olan, "Venedik Kulübü"nün "Kriz İletişimi: Alınan Dersler, Mobilizasyon ve Yönetim" konulu tematik toplantısında kriz iletişiminde etkin yollar görüşüldü.
İki gün süren toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Yönetim Kurulu Üyesi Hüsamettin Kavi, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Kurt ve Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Genel Müdürü Murat Karakaya katıldı.
İstanbul gezisi ile sona eren Venedik Kulübü tematik toplantısına katılan ülke temsilcileri İstanbul'un güzelliğine hayran olduklarını ifade ettiler.