Per-dak-der Basın Ödülleri Açıklandı

Perşembe Dayanışma ve Kalkınma Derneği'nin(PER-DAK-DER) bu yıl ilkini düzenlediği ve geleneksel hale getirilerek her yıl 20 Mayıs tarihinde verilecek olan basın ödülleri açıklandı.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Saka, yaygın TV kategorisinde TRT, haber ajansı kategorisinde İHA, yerel TV kategorisinde TV 52, yerel gazete kategorisinde Ordu Olay ve Perşembe-Kordontepe gazetesinin ödüle layık görüldüğünü belirtti.
Ödül alacak basın kuruluşlarının plaketlerini yerel sanatçıların da katılacağı 20 Mayıs 2010 tarihinde Perşembe ilçesinde düzenlenecek törende verileceğini kaydeden Saka, "Bu sene sadece kurum bazında verilen ödüller, önümüzdeki yıllarda kurum ve kuruluşların yanı sıra kişisel bazda verilecektir" dedi.