Manisagaz'dan 1 Liraya Doğalgaz Aboneliği

Manisagaz Bölge Müdürü İbrahim Başaran, abonelerin bütçelerini zorlamayacak şekilde taksitli ödeme kolaylığı sağlayan yeni bir kampanya başlattıklarını açıkladı.

Manisagaz'dan 1 Liraya Doğalgaz Aboneliği
Kampanya hakkında bilgiler veren Manisagaz Bölge Müdürü İbrahim Başaran, "Bu sene abonelikte kredi kartına 10 taksit, güvence bedeli için de kredi kartına 3 taksit kampanyası başlattık. Aboneliği kredi kartına 10 taksit olarak değerlendirdiğimiz zaman, vatandaşlarımız yaklaşık günlük 1 TL gibi bir bedele aboneliği gerçekleştirmiş oluyor. Amacımız insanlarımızın bütçelerini zorlamadan önlerini açmak." dedi. Söz konusu kampanyanın aboneleri tarafından da memnuniyetle karşılandığını ifade eden Başaran, ayrıca doğalgazın tasarruflu kullanımı için abonelerine yeni doğalgazlı sobaları önerdi. Bununla ilgili bilgiler veren Başaran şunları söyledi: "İnsanlarımız ihtiyaçlarına göre cihazlar seçmeliler. Vatandaşlarımız ısınmak amacıyla doğalgazlı soba kullanabilirler. Diğer şehirlerde doğal gazlı soba kullanımı çok fazla fakat Manisa'da bu henüz yaygınlaşmadı. Doğalgazlı sobanın hem kurulum maliyeti çok düşük, hem de insanlar ihtiyacını karşılayacak düzeyde ısınma sağlayabiliyor. Bunun yanında soba nostaljisini de yaşamış oluyor. Sadece bir soba 60 metrekarelik bir alanı rahatlıkla ısıtabiliyor. Biz sobayı satan bir kurum değiliz sadece insanlarımızın doğalgazdan en verimli şekilde nasıl yararlanabilecekleri konusunda yönlendiriyoruz. Vatandaşlar soba firmalarına başvuruda bulunabilir, uygun fiyata taksit imkanları ile doğalgazlı soba sahibi olabilirler. Biz sadece doğalgaz ile sobanın da kullanılabildiğini, sobanın da var olduğunu vurgulamak istiyoruz. Doğalgazlı sobanın maliyeti bir kombi ile mukayese ettiğiniz zaman yerine göre 7-8 kat daha ucuz."
Öte yandan, doğal gaza zam gelmediğine dikkat çeken Manisagaz Bölge Müdürü İbrahim Başaran, "Biz zam gelmeyeceğini söylemiştik nitekim de öyle oldu. Doğalgaza 1.5 yıldır zam gelmediği gibi geçen yılın başlarında iki kere doğalgaza indirim yapıldı. Geçen hafta Dilşikar Mahallesi'nde gelen yoğun tale üzerine bir kahve toplantısı yaptık. O toplantıda ısrarla vatandaşlar doğal gaz istiyorlar ve bizim söylemlerimizi kendileri söylüyorlardı. 'Ben doğalgaz sobası yaptıracağım, ben doğal gazı ocakta kullanacağım' şeklinde. Kombi kullanmak isteyen var, merkezi ısınma sistemi kurmak isteyen var. Yani ciddi anlamda bir talep olduğunu gördük. İnsanlarımız artık doğal gaz konusunda bilinçlendiğini görüyoruz. Bizde o mahalleye yatırım yapma sürecini başlattık." dedi.