Çukurova Üniversitesi'nde Şenlik Başladı

Bu yıl 6

Çukurova Üniversitesi'nde Şenlik Başladı
Bu yıl 6.'sı düzenlen Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Bahar ve Spor Şenliği düzenlenen törenle başladı. Rektör Prof. Dr. Alper Akınoğlu, "Farklılıklarımızı doğru göstermek adına örnek olacak bir şenliği hepimiz yaşayacağız" dedi.
Üniversitenin Anıtı'na çelenk konulması ardından öğrenci ve öğretim üyelerinin oluşturduğu kortejin kampus içerisindeki şenlik alanına kadar yürümesiyle başlayan tören, çeşitli etkinliklerle devam etti.
3- 8 Mayıs tarihleri arasında 6 gün sürecek olan 6. Bahar ve Spor Şenliğinde, söyleşi, dinletiler, sergi ve konferanslar, kampusta gerçekleştirilecek spor etkinlikleri ve ünlü sanatçıların konserlerinin yer alacağı belirtildi.
Öğrencilerden oluşan jimnastik grubunu hayretler içinde izleyen konuklar, dansçı öğrencilerin figürlerine hayran kaldılar.
Daha sonra üniversitenin akademik kadrosuyla bayanlar futbol takımı arasında gösteri maçı gerçekleştirildi.
Şenlik programına göre bugün Teoman, 4 Mayıs Salı günü Gece Yolcuları, 5 Mayıs çarşamba günü MFÖ, 6 Mayıs Perşembe günü Volkan Konak, 7 Mayıs Cuma günü Mustafa Ceceli ve 8 Mayıs Cumartesi günü Duman konseri gerçekleştirilecek.