17 Nisan ehliyet sınavı sonuçları burada!

T.C kimlik numaranız ile ehliyet sınav sonuçlarını görebilirsiniz.17 Nisan Ehliyet sınav sonuçları belli oldu.T.C kimlik numaranız ile ehliyet sınav sonuçlarını görebilirsiniz.17 Nisan 2010 Ehliyet sınav sonuçları MEB ile aynı zamanda sitemizde yer alacak.17 Nisan ehliyet sonuçlarını sorgulama paneli burada.

17 Nisan ehliyet sınavı sonuçları burada!
Ehliyet sınav sonuçları belli oldu, 17 Nisan 2010 tarihinde yazılı sınava giren adayların Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. Ehliyet sınav sonuçları için aşağıdaki linki tıklamanız yeterli.17 Nisan Ehliyet sınav sonuçları belli oldu.17 Nisan 2010'da yapılan ehliyet sınavı soru ve cevapları MEB ile eşzamanlı olarak sitemizde yer aldı.. Soruların 19  Nisan'da ilk önce MEB'in sitesinde ardından beyazgazete.com sitesinde yayınlandı.

Her gencin 18 yaşına geldiğinde almak istediği bir belgedir ehliyet.Artık zorunlu bir belge olarak görülmektedir.Yapılan iş başvurularında dahi bilgisayar kullanma yeteneği ve yabancı dilin yanı sıra ehliyet de sorulmaya başlanır oldu.Firmaların başvurularda ehliyetli adaylar aramasının en büyük nedeni ise ülkemizi etkisi altına alan ekonomik krizdir.Yani mühendisini araziye göndermek isteyen firma artık bir şoför bir mühendis kullanmak yerine ehliyeti olan mühendisleri işe alarak şoför paralarından tasarruf etmiş oluyorlar.

17 Nisan ehliyet sınavı sonuçları açıklanmak üzere. MEB ile eş zamanlı olarak sitemiz beyazgazete.com'da sınav sonuçları sorgulama paneli yer alacaktır.Beyaz Gazete haber sitesi olarak adaylara başarılar dileriz.

17 Nisan ehliyet sınavı sonuçları burada!

-  EHLİYET SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI -

17 Nisan 2010 EHLİYET SINAV SONUÇLARI SORGULAMA PANELİ

(Sorgulama linki aktif )

17 Nisan ehliyet sınavı sonuçları burada!

17 Nisan ehliyet sınavı sonuçları burada!17 Nisan Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları

SERTİFİKA GRUP KİTAPÇIK TÜRÜ  SORULAR VE CEVAPLARI
A1-A2 1.GRUP Y İNDİR
A1-A2 1.GRUP Z İNDİR
B 5.GRUP Y İNDİR
B 5.GRUP Z İNDİR
C-D-E 4.GRUP Y İNDİR
C-D-E 4.GRUP Z İNDİR
F-G 2.GRUP Y İNDİR
F-G 2.GRUP Z İNDİR
H 3.GRUP Y İNDİR
H 3.GRUP Z İNDİR

17 Nisan Ehliyet Sınavı Soru Ve Cevaplarını indirebilirsiniz.Beyaz Gazete haber sitesi olarak adaylara başarılar dileriz.


NOT: Sınavda çıkan soruları paylaşmak ve sorular üzerinde görüş alışverişi yapmak için aşağıdaki yorum ekle bağlantısını kullanabilirsiniz.

YILLARA GÖRE ÇIKMIŞ ESKİ SORULAR VE CEVAPLAR

www.beyazgazete.com