Mhp Yönetimi Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce il yönetimi, MHP'li belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce il yönetimi, MHP'li belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Gündeme ilişkin istişare toplantısı şeklinde geçen kahvaltı sonrasında MHP İl Yönetimi tarafından belediye başkanlarına çalışmalarından ötürü plaket takdim edildi.
TÜRSAN Tesisleri'nde gerçekleştirilen istişare toplantısına MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Merkez İlçe Başkanı Taner Çakır, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu, Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyer, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İl Başkanı Abdullah Danışmaz, eksikliklerin görüşülerek çözüm noktalarının araştırılması anlamında toplantının çok yararlı geçtiğini belirtti.
Başkan Danışmaz, seçim çalışmalarına hız verdiklerini ifade ederek, köy gezilerine başladıklarını ve vatandaşın sorunlarını yerinde dinlediklerini söyledi. Danışmaz, "Milletvekillerinin gidip de vatandaşımızın sorunlarını dinlemedikleri köylerde vatandaşımızın sorunlarını dinleyerek, onların sorunlarına çözüm bulmaya gayret gösteriyoruz. Vatandaşımızın en büyük sıkıntısı vekillere ulaşamıyor olmaları. Bunun dışında kredi borçlarından ve yaşanan krizden şikayetçiler. 8 yıldır milletvekillerinin Düzce'ye kazandırdıkları hiçbir şey yok. Yapılanlarda yapılmış olmak için yapılan çok küçük şeyler. Eğer halkımız teveccüh gösterir de seçimlerde milletvekili çıkarırsak Düzce'ye nelerin kazandırılabileceğini göstereceğiz" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı'na Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesini de değerlendiren Başkan Danışmaz, "Bu kan değişikliği CHP'ye bir ivme kazandırdı. Ancak biz bunun suni olduğunu düşünüyoruz. Yakın bir tarihte bu havanın değişeceğine ve bu havanın söneceğine inanıyoruz" diye konuştu.
Toplantı sonrası gerçekleştirilen plaket töreninde de konuşan Başkan Danışmaz belediye başkanlının bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde dahi MHP'li belediye başkanlarının tahmin edilmediği kadar başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve gayretlerinden ötürü teşekkür ettiklerini kaydetti.