Eurovision'da final gecesi

Norveç'in başkenti Oslo'da bugün 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nın finaline tanıklık edecek. Türkiye'yi temsil edecek Manga grubu da 14'üncü sırada sahneye çıkacak.

Norveç'in başkenti Oslo'da bugün 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nın finaline tanıklık edecek. Türkiye'yi temsil edecek Manga grubu da 14'üncü sırada sahneye çıkacak. Perşembe günü 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinde yarışan Manga grubu, başarılı olarak finale kalmıştı.

Yarışmada sonra yapılan basın toplantısına bas gitarist Cem Bahtiyar ile birlikte katılan vokalist Ferman Akgül, kendilerine oy veren herkese teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını söyledi.

Türkiye'yi "We Could Be The Same" adlı parçasıyla temsil eden Manga grubuyla birlikte finale yükselen diğer ülkeler, Gürcistan, Ukrayna, Kıbrıs Rum Kesimi, İsrail, İrlanda, Azerbaycan, Romanya, Ermenistan ve Danimarka olmuştu.

Salı günü yapılan ilk yarı finalde ise ilk 10'a girip finale kalan ülkeler ise Arnavutluk, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna-Hersek, İzlanda, Moldova, Portekiz, Rusya, Sırbistan ve Yunanistan olmuştu.

Ev sahibi Norveç ile birlikte Almanya, İngiltere, İspanya ve Fransa da finale doğrudan katılacak ülkeler.





CNN Türk