Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

İstanbul'un fethinin 557. yıldönümü, çeşitli törenlerle kutlanacak. Kutlamalar, Fatih Camii'ndeki Fatih Sultan Mehmet'in kabrinin ziyaret edilmesiyle

İstanbul'un fethinin 557. yıldönümü, çeşitli törenlerle kutlanacak. Kutlamalar, Fatih Camii'ndeki Fatih Sultan Mehmet'in kabrinin ziyaret edilmesiyle başlayacak. Fatih İtfaiye Meydanı'ndaki kutlamaların ardından Belgradkapı'daki törende İstanbul temsili olarak fethedilecek. (10.00/10.15/10.30)

Türkçe Olimpiyatları Kültür Şöleni yarın Altınpark'ta başlayacak. Şölende dünya çocukları açtıkları stantlarda Ankaralılar ile bir araya gelecek. (10.30)

CHP parti meclisi toplanacak. (10.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Antalya'nın Alanya ilçesinde. Bülent Arınç burada, İlçe Başkanları Toplantısı'na, Siyaset Akademisi Ödül Törenine, Alanya Turizm Festivali'ne ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Ödül Töreni'ne katılacak (11.00-14.00-16.00-20.00)

Yargıçlar ve Savcılar Birliği eski başkanı Faruk Emin Ağaoğlu, Yargıtay Ceza Kurulu Onursal Başkanı Osman Şirin, YÖK eski Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç ve Prof. Dr. Necmi Yüzbaşıoğlu Muğla'da "Türkiye Gerçekleri ve Anayasa Değişikliği" konulu sempozyuma katılacak. (11.00)

BDP İzmir İl Teşkilatının düzenleyeceği mitinge izin çıkmaması sebebiyle bir basın açıklaması yapılacak.(12.00)

Galatasaray Spor Kulübü "tüzük tadili" için Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Salonu'nda yapılacak. (10.00)

Özel maçlar ve kamp için Amerika'da bulunan A Milli Futbol Takımı, buradaki üçüncü ve son maçında ABD ile karşılaşacak. (21.00)