Barajda boğulan gencin cesetine ulaşıldı
Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde yüzme bilmeyen Halil Fırat girdiği barajda boğularak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Fırat'ın cesedine ulaşıldığı bil
Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde yüzme bilmeyen Halil Fırat girdiği barajda boğularak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Fırat'ın cesedine ulaşıldığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, baraja yüzmek için giden 8 arkadaştan biri olan Halil Fırat (17) yüzme bilmediği için hayatını kaybetti. Arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler, barajda kaybolan Halil Fırat'ı bulmak için dalgıçlar yoğun bir şekilde çalışma başlattı. Çalışmalar netice vererek, ekipler kısa sürede cesete ulaştı.Ceseti barajdan çıkaran Sivil Savunma Ekipleri, ceseti Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.
