MÜSİAD'dan Kestel ve Gürsü belediye başkanlarına ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ve Gürsu Belediye Başkanı Orh

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ve Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü'yü makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ve Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü'yü makamında ziyaret etti.

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'a ilçede gerçekleştirdikleri çalışmaları yakından takip ettiklerini kaydeden MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, işadamları olarak kente yarar sağlayacak her projenin arkasında olduklarını kaydetti.

İşadamları olarak sadece ekonomik faaliyetlere odaklanmadıklarını vurgulayan Çepni, sosyal projelerle birlikte toplumsal gelişime katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar da iş dünyasının içinden gelen birisi olduğunu vurgulayarak, kendilerine yönelik her türlü tavsiyeyi, eleştiriyi dikkate alacaklarını belirtti. İşadamlarının kentin ve ülkenin gelişmesi noktasında katkısının yadsınamaz olduğuna işaret eden Acar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü'yü de makamında ziyaret eden MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, yapı olarak bir çatı kuruluşu oluklarını söyledi.

MÜSİAD'ın içerisinde her siyasi görüşten üyenin bulunduğunu ifade eden Çepni, bu yönleriyle farklılık arz ettiklerini kaydetti. Yönetim kurullarında siyasi partilerde aktif olarak görev yapan hiçbir isme yer vermediklerini anlatan Çepni, sözlerini şöyle sürdürdü: "Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği olarak amacımız refah seviyesi yüksek bir ülke olarak Türkiye'nin dünyada hak ettiği yere gelmesini sağlamak. Bunun için de biz üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Yaptığımız yurt dışı gezilerinde gördüğümüz bir şey var ki o da bizi çok mutlu etmektedir. Türkiye'nin son yıllardaki dış politikası gerçekten bize geniş imkânlar sunuyor. En son Suriye gezimizde bunu yakından izleme fırsatı bulduk. Vizelerin karşılıklı olarak kaldırılması iş adamlarını büyük ölçüde rahatlattı."

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü de, gerçekleştirdikleri çalışmalar sayesinde ilçenin makûs talihini yendiklerini vurguladı. Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal projelere de ağırlık verdiklerini kaydeden Özcü, Avrupa Birliği projelerinde ön plana çıktıklarını dile getirdi.

Ziyaretlere MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, Başkan yardımcıları Mehmet Mekikçi, Haşim Kar, Yönetim Kurulu üyeleri Osman Arıcı Kemal Ermiş Yakup Kayıhan, Denetleme Kurulu üyesi Naci Kabartay ve Şube Müdürü Harun Pınarbaşı da katıldı.